Archief

10 mei 2013:  ‘Kantelingen’ opnames De Hooizolder

Op vrijdag 10 mei a.s. vonden opnames voor het filmproject plaats. De acteurs die de hoofdpersoon Jacob en zijn vrienden in hun jonge jaren spelen, hebben een prachtige scene neergezet. Spannend…. Locatie was de boerderij van de familie Meursing in Oud-Annerveen.

Terugblik op zaterdag 6 april – massascène Het Ongeluk

Het was een koude, gure, maar heel zonnige dag toen we de massascène die in 2012 al eens op proef werd gedraaid, nu voor het echie hebben opgenomen. Onze regisseur Frans de Jong was over het geheel genomen zeer tevreden over het spel en de uitvoering. De opkomst van de figuranten bij het middagdeel van de opnamen was prima. Hoezeer mensen bereid zijn mee te werken blijkt wel uit de komst van een motoragent in vol ornaat (buiten diensttijd) en een ambulance met sirene die op zijn route de opnameplek aan de Maandeweg wilde aandoen. Dat heeft nog geleid tot een extra toevoeging aan de scène!

25 februari 2013
‘Kantelingen’ opnames & ‘The Voice of Spijkerboor’
Voice-overs Kantelingen bekend

Zes  mensen hebben auditie gedaan voor ‘De Voice of Spijkerboor’ in november jl. voor de voice-over teksten bij de film. Het werd nog spannend…

Drie mensen werden gekozen om mee verder te gaan aan de hand, ditmaal, van teksten die zij konden voorbereiden. Na overleg is besloten om in de film drie verschillende stemmen voor de voice-overs te gebruiken, afhankelijk van het karakter van de tekst. Elly Kastermans, Benno van Rijthoven en Amina Schilperoort zullen hun medewerking verlenen.